velkommen til APJ EL ANLÆG A/S

Ledige stillinger

APJ EL-ANÆG A/S sætter pris på gode og engagerede medarbejdere. Vi sætter ærlighed, loyalitet og positive resultater højt.

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores adresse eller til: job@apjel.dk


Vi vil med glæde modtage dine oplysninger og kvalifikationer, hvorefter vi vender tilbage til dig.

​Nye Udfordringer og et godt fast arbejde?

Hos APJ El-anlæg går det stærkt. Vi søger derfor elektrikere og lærlinge til service og byggepladser.​

Der er travlt hos Vores mange kunder og vi vinder mange projekter. Derfor søger vi nu alsidige elektrikere til flere forskellige opgaver.

Om dig:

Du er målrettet og tager ansvar for dine opgaver. Du er mødestabil, kvalitetsbevidst og sætter en ære i dit arbejde. Du kan kommunikere problemfrit med vores mange kunder, på alle niveauer. Kørekort er et must.

Vi tilbyder:

Et fast arbejde, personlig udvikling, udfordringer og mange spændende arbejdsopgaver. APJ El-anlæg er kendt for at have et godt arbejdsmiljø hvor mange medarbejdere har haft 10 års jubilæer.

Løn, ansættelsesvilkår, sundheds/pensionsordning mm. Aftales nærmere.

Arbejdet foregår i København og omegn.

Skriv eller ring til os på: job@apjel.dk tlf: 44 91 69 16

Kort om APJ EL-ANLÆG A/S

APJ El-anlæg A/S har været autoriseret el-installatør siden år 2000. Vi er ca. 48 medarbejdere og tilbyder i dag alle ydelser indenfor tekniske installationer, og er i stand til at løse alle slags el-opgaver. 

Vi er medlem af Installatørernes Landsorganisation TEKNIQ samt tilsluttet El-ankenævnet og Garantiordningen – din sikkerhed for ordentligt arbejde.

APJ EL ANLÆG A/S  -  ​Generatorvej 29, 2860 Søborg  -  CVR: 26764238​  -  Telefon: 44 916 916  -  E-mail: info@apjel.dk  -  linkedin