velkommen til APJ EL ANLÆG A/S

Almindelige installationer

APJ-EL ANLÆG A/S udfører alle former for el-installationer til boliger, kontorer, produktionsvirksomheder, institutioner, nybyggeri, samt renovering.


Opgaverne spænder fra traditionel belysning, kraftinstallation og tavler til tele, EDB og fiber, intelligente bygningsinstallationer, overvågning og adgangskontrol, automation og andre teknisk krævende entrepriser.

APJ EL-ANLÆG A/S udfører drift og vedligehold, baseret på den enkelte kundes behov. Vi ønsker at levere en engageret og kompetent ydelse, der sikrer optimal produktion.

Som kunde, bygherre og rådgiver vil du opleve, at APJ EL-ANLÆG A/S går i tæt dialog med dig for at finde frem til den løsning, der er mest optimal for dig.

Det betyder meget for os at imødekomme kundens forventninger. Dette gælder for nye opgaver og projekter, samt for driftsaftaler og længerevarende relationer.


Vi ønsker derfor at vores medarbejdere opnår et indgående kendskab til kunden. Det sikrer en hurtig og smidig service. Denne relation gør os samtidigt i stand til i samråd med kunden, at rådgive samt planlægge forebyggende vedligehold.

Vi ønsker at bidrage med vores faglige viden på et tidligt tidspunkt i din planlægning, og kan rådgive om løsninger, der efterfølgende sikrer den mest problemfrie og økonomiske drift af installationerne.

Vi tilbyder design, projektering, installation og servicering af hele vores fags fagområder, lige fra standard installationer til højt specialiserede løsninger.

Kort om APJ EL-ANLÆG A/S

APJ El-anlæg A/S har været autoriseret el-installatør siden år 2000. Vi er ca. 48 medarbejdere og tilbyder i dag alle ydelser indenfor tekniske installationer, og er i stand til at løse alle slags el-opgaver. 

Vi er medlem af Installatørernes Landsorganisation TEKNIQ samt tilsluttet El-ankenævnet og Garantiordningen – din sikkerhed for ordentligt arbejde.

APJ EL ANLÆG A/S  -  ​Generatorvej 29, 2860 Søborg  -  CVR: 26764238​  -  Telefon: 44 916 916  -  E-mail: info@apjel.dk  -  linkedin