Sikringsløsninger

APJ EL-ANLÆG A/S sikrer små, såvel som store virksomheder, institutioner og offentlige forvaltninger, herunder højsikkerhedskunder og vi kan leverer flere former for sikringsløsninger, hvor du som kunde er garanteret et professionelt, certificeret stykke arbejde.
Ex-installationer efter ATEX-direktivet
Sikre installationer i eksplosionsfarlige omgivelser. Vi arbejder efter EU's ATEX (Atmosphères Explosibles) direktiv, der beskriver hvilket materiel og hvilke sikringssystemer, der skal anvendes ved denne type af installationer.
ADK - Adgangskontrol
Stadig flere virksomheder og institutioner benytter sig af elektronisk adgangskontrol, APJ EL-ANLÆG A/S kan levere løsninger som også kan kombineres med for eksempel indbrudsalarm og intern TV/overvågning.
AIA - Automatisk indbrudsalarm
Teknologien på  dette område er stor og løsningerne bliver stadig mere avancerede.
Spørg APJ EL-ANLÆG A/S med på råd om installation af indbrudsalarmer
ABA - Automatisk brandalarmering
APJ EL-ANLÆG A/S kan installerer en bred vifte af systemer til automatisk brandalarmering i kontorer, institutioner, virksomheder, fabrikker og lagre.

Systemerne kan leveres med en lang række automatiske funktioner som varsling, lukning af branddøre, brandventilation samt start af brandslukning og brandbekæmpelse.
ITV - Intern TV / overvågning
Intern TV har udviklet sig til en vigtig del af sikkerheden hos virksomheder og institutioner. APJ EL-ANLÆG A/S har løsninger, der kan integreres med for eksempel adgangskontrol og indbrudsalarm.