Kommunikations installationer

Effektiv kommunikation er blevet en helt afgørende faktor i de fleste virksomheder.    

APJ EL-ANLÆG A/S har en bred erfaring med rådgivning og salg af økonomisk fordelagtige kommunikationsløsninger med høj kapacitet og sikkerhed til kunder inden for en lang række brancher, industrier og institutioner.
Fiberteknologi har udviklet sig til et nøgleområde, fordi denne teknologi giver maksimal båndbredde, stabilitet og oppetid - selv ved et stort antal brugere.
 
APJ EL-ANLÆG A/S udfører kabling og etablering af fiberforbindelser - både multi- og singlemode installationer, men vi leverer også mere traditionelle kommunikationsinstallationer til tele, data og netværk.

Kvaliteten og det høje tekniske niveau af vores installationer dokumenteres med avanceret måleudstyr.
Netværksløsninger
Alle former for netværksløsninger – fra intelligente og båndbreddekrævende virksomhedsnetværk med høj sikkerhed og smarte brugerservices over industrielle netværk til avancerede operatørnetværk med fiber til hjemmet og IP TV krav, Switche, routere, firewalls og trådløst netværk.
Kabling
Vi udfører komplekse fiber- og kobberinstallationer samt løsninger til serverrum og datacentre. Vi udfører alle typer af IT-installationer. Vi opgraderer, udbygger og ny installerer alle kablingssystemer og gør det dagligt. Vores installationer opfylder de gældende standarder og certificeres efter de til enhver tid gældende certificeringsregler. Alle vores teknikere er fortrolige med normerne på området, så kundernes opgaver er i trygge og kompetente hænder.